tirsdag 13. oktober 2009

Enebarn! Hjelp!

Hjelpes! Må bare si det igjen.. Men små barn er det VELDIG mye lyd i noen ganger. Og kanskje spesielt når du har to enebarn sammen.

Lille Adrian er kjempesøt når han er alene, men når lille Hugo (fetteren på omtrent samme alder) også kommer, da blir det som regel bråk. Ingen av dem er nok vant med å dele på noen ting, og spessielt ikke oppmerksomheten. Begge to er kjempesøte og pleier nok å få massevis av oppmerksomhet, men når de plutselig må dele på alt, da blir det sjalusidrama uten like. Når Adrian begynner å hyle, slutter Hugo, og Adrian slutter, begynner Hugo igjen, og sånn holder dem på i et maraton helt til Hugo drar igjen.

Heldigvis har jeg et rom å flykte inn på om det skulle bli litt for mye. Skal forresten på shopping med Susanne i dag:) Det blir gøy!

Dette er min spanske bestemor og Hugo. Hugo er ikke lillebror, men fetter. Har ikke noen bilder av Adrian enda, men sakl få tatt noen så snart det faller seg naturlig. Hehe "Hei, kan jeg bare ta noen bilder av Adrian mens han sover"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar