torsdag 31. desember 2009

Idyll

Jeg satt og hørte på denne sangen og begynte å drømme meg tilbake til i fjor sommer. Sommeren som kommer skal bli enda bedre! Jeg gleder meg allerede! Hør på sangen, og se på bildene, og tenk tilbake på det som var, eller fremover på året som kommer!   


                                    






Herligste klassen!


Øyafestival


Teltur i sommer


Bytur med Lina, jordbær, loppemarked og bare kos!


Strandliv og kjæreste <3


Og herlige Amanda!


6 kommentarer:

  1. sv:
    nei, skal ikke overdrive med kollektivtrafikk i disse dager ;)

    Vi som får ekstra lang sommerferie og greier, blir nok masse idyll på oss :) Så må vi møtes i Norge også en gang til sommeren!

    SvarSlett
  2. Runa, du er Herlig du, med stor H!
    sommersommersommmersommersommer!! komkomkomkom!

    SvarSlett
  3. Cathrine: Jeg skal helt klart ta meg en tur til Mandal iløpet av sommerferien :) Herlig med lang sommerferie!

    Amanda: søta! Du, jeg, sommerferie = ufattelig bra!

    SvarSlett
  4. SV: Kos at du faar saa mye besok da! ja, de kommer 10. April, mamma, brodrene mine og elstebroren min sin kjaereste. Jeg har ikke lov aa reise alene eller med venner (enda en regel her nede:P) saa tror de foler de maa, men de hjor det med glede. Det er veldig hyggelig og maa si jeg setter stor pris paa det:)

    Jeg gleder meg ogsaa mye til sommeren! Viste faktisk den sangen til vertssostrene her om dagen for aa vise hva slags norsk musikk som er bra! Godt nytt aar :D

    SvarSlett
  5. Vi må dra noen loppemarkeder isommer også. Kansje vi finner et som er bra til og med;) og ikke bare bomturer. Gleder meg til kos og jordbær på Aker brygge:D

    SvarSlett
  6. Hilde: Kjempekos med besøk fra familien! Bra du får sett masse av India :)

    Lina: Helt klart! Neste gang skal jeg sjekke opp litt nøyere og kanskje forhøre meg litt om de har "godt rykte" på seg. Det vi var på den dagen var jo ikke akkurat det beste. Haha Men jordbær, blader og kaffe på Aker Brygge slår vel aldri feil? :)

    SvarSlett