torsdag 20. oktober 2011

Bilder fra Vic-falls

Et forsøk på å se så high-glam vi bare kunne. Royal Livingston Hotel. Vi prøvde å skli inn i mengden. Følte ikke helt at det gikk.

Bitte litt solbrent på ryggen ja. Flasser som bare det nå. Dette er resultatet av å gå på Vic-falls en hel dag uten å ha smurt seg i nakken. Smart.

Favoritt-restauranten. Zambesi kafe. Supergod mat og kjempehyggelig folk som jobbet der!

Det andre utestedet vi kom til. Ikke det aller beste, men vi prøvde da å ha det litt gøy. Men vi dro like etter at bildet ble tatt.

På konserten. Han i midten er Ian fra Belgia.

My 5 minutes of fame! Haha danset i det minste litt bedre enn Michael fra England.

2 kommentarer:

  1. Hei Runa
    Ser ut som dere hadde det gøy i Livingstone! Gleder meg til å sjekke det ut selv snart. Må vel få kjøpt meg skikkelig safari kit for skli inn i GT miljøet på Royal Livingston Hotel. Man får liit kolonivibber med å tenke tropehatt, Afrika, Solnedgang og en Gin Tonic akkurat på dette stedet.
    Snakkes snart og god klem

    SvarSlett
  2. Vi hadde det kjempegøy! Dere burde glede dere, for det var ganske så kult å se Vic-falls på ekte. Ja, safarihatten og khaki-shortsen må nesten med. Kjøpte meg faktisk en sånn shorts i dag, så nå er jeg klar for safari! Mangler bare hatten da, men kan vel få tak i en sånn en i Livingstone. Har hørt flere som sier man som regel ser både elefanter, giraffer, flodhester og sebraer som går ned til elva for å drikke i solnedgangen. Og det er kjempeutsikt til elva fra Royal Livingstone Hotel. Var litt synd vi ikke hørte dette før etter at vi hadde vært der. For vi kom dit lenge etter at det ble mørkt. Vi får dra dit i femtiden og få med oss solnedgangen. Snakkes snart! Bare 3 uker! Stor klem

    SvarSlett