torsdag 27. oktober 2011

26.oktober

Siden de fleste jentene har ferie denne uka er det full fart her hele dagen. De er oppe kl.6 om morgenen og det er stille rundt her kl.21. Så det er lange dager. Men det er morro å få være mer med jentene og dagene går mye fortere enn når vi må vente helt til halv tre før noen av dem kommer hjem. 7.klassingene har eksamener denne uka da, så de har ikke fri, men ellers er alle sammen hjemme. Vi har gjort litt forskjellig de siste dagene. Hoppet mye hoppetau, tegnet navnelapper til pultene, lest bøker og laget ”welcome home auntie Helen”-plakat som vi skal henge opp før hun kommer en gang i neste uke. I tillegg har vi jo også hatt leksehjelp for dem som snart skal ha eksamnene sine.

Tiden går så fort! Kan nesten ikke tro at Helen allerede har vært borte en måned, og at vi faktisk har vært her i 6 uker. Bare to uker igjen nå. Merker at det skal bli deilig å komme hjem, men det blir nok veldig trist å reise fra jentene også.


Her er det den ene moren og nonnene som danser
Dette er presten

Oss med fullstendig latterkrampe på vei hjem fra butikken. Hadde akkurat syklet en mann forbi og sagt "How are you?", og jeg ropte etter han "Fiiine! How are youuuuuu?" Var litt redd for at han ikke skulle høre at vi var høflige og spurte tilbake da skjønner dere. hehe og det hørtes ufattelig merkelig ut. Og dette skjedde akkurat i det øyeblikket Maria skulle ta bilde av oss i den flotte solnedgangen.

2 kommentarer:

  1. Fine bilder :) Også så høflig som De har blitt

    SvarSlett
  2. Takk! Eller, det er vel strengt tatt bilder som Maria og Synnove har tatt :p Tror jeg mente de, som ikke i hoflig, men de som i jentene. hehe Men jeg er jo alltid hoflig da :)

    SvarSlett