mandag 20. juli 2009

Nord-Norge! Here I come :D

Jepp! I morgen tidlig, type 5 om morningen, reiser jeg til Nord-Norge for å besøke familie. Vi skal til et sted som heter Fauske, ca en time fra Bodø. Det kommer til å bli superkos å se alle igjen!

Ellers har jeg bare vært hjemme de siste dagene. Har jobbet endel på Bagel & Juice også. Dere vil ikke tro hvor mange syke mennesker som er innom hver dag. Vi har en kunde som er innom nesten hver eneste dag. Han skal ha lys bagel som skal toastes 2 ganger. Og så skal han ha ekstra masse smør + bacon og skinke:p Også må bagelen pakkes inn i to lag med papir, for han sier: " iiiit iiiis såå håått, yo nåå?" Men litt kinesisk vri. hehe
Vi har en annen dame også. Hun kom alltid innom før, men tror hun er pensjonert eller noe. Anyway, hun kjøpte alltid 2 kopper kaffe. Og hver fredag hadde hun med sjokolade til oss som jobbet :) skikkelig søt gammel dame.

Men dere vil ikke tro hvor mange sure folk som er innom også! Jeg kan skjønne dem litt ettersom det ofte er stappfullt med mennesker og milelang kø, men de trenger da ikke være så ufattelig sure på oss som står bak disken fordet? Er det våres skyld at det er mange der? Det bare irriterer meg noe helt sykt. Dere som jobber på caféer, klesbutikker o.l. Vet sikker godt hva jeg prater om. Huff, de går meg virkelig på nervene noen ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar